Uusi sossu esittäytyy

Olen J-Napin uusi sosiaalityöntekijä ja aloitin uudessa tehtävässäni tammikuussa. OmaKUVA esittelyni on antanut odottaa itseään, mutta tässä se nyt vihdoin ja viimein tulee.

Eli työt J-Napissa ovat lähteneet vauhdilla eteenpäin ja kalenteri on täyttynyt kiitettävästi tapaamisista. Etelä-Pohjanmaan lakeudet saivat jäädä taakseni jo yli kymmenen vuotta sitten, kun pakkasin matkalaukkuni ja muutin mäkiseen Keski-Suomeen. Yli puolet elämästäni olen siis jo Jyväskylässä asutellut ja tänne hyvin kotiutunut.

Olen valmistunut sosionomiksi 2011 Jyväskylän ammattikorkeakoulusta ja ammattikorkeakoulu aikana minulle heräsikin jo kipinä sosiaalityön opinnoista yliopistolla. Työhistoriani pitää sisällään työskentelyä palveluohjaajana työllisyydenhoidossa, asiakasneuvojana Kelassa ja asiakasopastajana aikuissosiaalityössä.

Töiden ja opintojen ohella pyrin vapaa-ajallani liikkumaan ja usein minut löytääkin kuntosalilta hääräilemästä. Lisäksi minulla pieni ja pippurinen chihuahua koira Pyry jonka kanssa tulee paljon touhuiltua. Tapaamisiin!  

-Minna-

Kommentoitnti on suljettu.