Terveiset kuntakokeilun ohjaus- ja kuntoutuspalveluista!

Anna-Leena ja KatriJoskus työttömyys pitkittyy, töiden löytäminen tuntuu hankalalta, omat voimavarat eivät riitä kokoaikaiseen, täysipainoiseen työhön tai jostain muusta syystä tuntuu, että tarvitsisit apua ja tukea työllistymiseen. Sellaisessa tilanteessa Työllisyyden kuntakokeilun työntekijät voivat kartoittaa tilanteesi ja etsiä kanssasi sopivia ratkaisuja, joista yksi voi olla esimerkiksi kuntouttava työtoiminta.

Työllisyyden kuntakokeilun ohjaus- ja kuntoutuspalveluissa työskentelevät palveluvastaava Anu Pihl, palveluohjaajat Anna-Leena Pusa ja Katri Kaisto, kuntoutusohjaajat Anja Lampinen ja Jarkko Keronen sekä kuntoutuspsykologi Leena-Kaisa Härkönen. Lisäksi Huhtasuon alueella aloittaa elokuussa työnsä kaksi palveluohjaajaa. Meidän tehtävämme on yhteistyössä muiden palvelujen kanssa auttaa työllistymisessään tukea tarvitsevia henkilöitä löytämään omat polkunsa.

Työllisyyden kuntakokeilun ohjaus- ja kuntoutuspalvelut löytyvät Jyväskylän työkkäristä osoitteesta Vapaudenkatu 58A, 3. krs. Ota rohkeasti yhteyttä!

Anu Pihl, palveluvastaava, 050 365 1138,  anu.pihl(at)jkl.fi

Anna-Leena Pusa, palveluohjaaja,  050 409 6200,  anna-leena.pusa(at)jkl.fi

Katri Kaisto, palveluohjaaja, 050 311 8560, katri.kaisto(at)jkl.fi

Anne Valppu-Vanhainen, palveluohjaaja (Huhtasuon alue), 050 3757297, anne.valppu-vanhainen(at)jkl.fi

http://www.jyvaskyla.fi/sote/hallinto/hankkeetjaohjelmat/kuntakokeilu/yhteystiedot

 Kuntakokeiluun kuuluu myös Töihin! palvelu, joka sijaitsee osoitteessa Matarankatu 4. Töihin! -palvelusta löydät lisätietoa osoitteesta http://www.jyvaskyla.fi/sote/hallinto/hankkeetjaohjelmat/kuntakokeilu/toihin.

Tekemisiämme ja kuulumisiamme voit seurata Facebookissa www.facebook.com/tyollisyyden.kuntakokeilu.

 

Kommentoitnti on suljettu.