Innolla uusiin haasteisiin! Esittelyssä Hanna-Mari Partanen

Olen Jyväskylän yliopistosta kesäkuussa 2012 yhteiskuntatieteiden maisteriksi valmistunut sosiaalityöntekijä. Aikaisemmalta tutkinnoltani olen sosionomi (AMK). Olen aikaisemmin työskennellyt aikuissosiaalityön ja lastensuojelun parissa Jyväskylän eri sosiaaliasemilla. Ehdin myös kokeilla edellisessä työssäni hetken aikaa koulukuraattorityötä. Aikuissosiaalityön ja lastensuojelun avohuollon työkokemuksen lisäksi minulla on työkokemusta sosiaaliohjauksesta, etuuskäsittelystä (toimeentulotuki) sekä erilaisista ohjauksellisista tehtävistä sosionomi ajoiltani.

Aikaisempi työni oli yhdennettyä sosiaalityötä ja siinä lastensuojelu vei suurimman osan työajastani. Olen aina tuntenut paloa aikuissosiaalityöhön ja kun Nuorten aikuisten palvelukeskuksen paikka tuli auki, päätin kokeilla onneani ja hakea. Halusin päästä keskittymään kokonaan pelkkään aikuissosiaalityöhön, työskentelemään nuorten aikuisten kanssa yhdessä heidän tilanteitaan miettien, apua antaen ja ohjaten. Olen kiitollinen saamastani mahdollisuudesta tulla J-Nappiin, odotan innolla toiminnan kehittämistä yhdessä työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa!

Arvostan avointa kanssakäymistä, yhteistä asioiden pohtimista ja ratkaisujen etsimistä yhteistuumin.  Pyrin ottamaan asiakkaan tilanteen mahdollisimman kokonaisvaltaisesti huomioon.

Tapaamisiin!

Hanna-Mari Partanen
sosiaalityöntekijä
Nuorten aikuisten palvelukeskus
014-2660893

                Yksi ei voi auttaa kaikkia, mutta kaikki voivat auttaa yhtä.
– Abre Pierre-

    Iloitse elämästä, koska se antaa mahdollisuuden rakastaa ja tehdä työtä ja leikkiä ja katsella tähtiä.
–  Henry Van Dyke -

 

 

2 kommenttia aiheesta “Innolla uusiin haasteisiin! Esittelyssä Hanna-Mari Partanen

  1. miks helvetissä täällä ei lue teidän sähköpostiosotetta missään?

  2. Hei! Emme ole laittaneet sähköpostiosoitteita näkyviin, koska toivomme, että ensisijaisesti yhteyttä otettaisiin puhelimitse tai esim. Ota yhteyttä -lomakkeen kautta, joka löytyy tästä osoitteesta: http://www.jkl.fi/nuortenaikuistenpalvelukeskus/otayhteytta . Asiakkaat voivat myös asioida oman sossun kanssa Forsante-sähköpostiohjelman kautta, mutta silloin tulee tehdä sopimus sossun kanssa palvelun käytöstä. Perinteinen sähköposti ei ole meillä suojattu, joten sinne ei kannata henkilötietoja kirjoittaa, se on kuitenkin kaikilla kaupungin työntekijöillä sama: etunimi.sukunimi@jkl.fi .

    Taidankin lisätä tuon tiedon vielä tuonne Yhteydenotto-kohtaan. Onhanhan se kyllä hämäävää, ettei sitä sieltä löydy!