työntekijä esittely

Hei! Laitoin viimein hieman esittelyäni itsestäni näkyviin, vaikka monelle olen jo toivottavasti ehtinyt tulla tutuksi kevään ja kesän aikana. J-napissa tapahtuu jälleen kaikenlaista ennen vuodenvaihdetta ja odotamme itsekin tulevia tapahtumia innokkaina. Uusi lokakuun Steppi-kalenteri on julkaistu (siitä ollutkin täällä blogissa jo aiemmin tietoa) ja paljon muutakin mukavaa on tulossa. Iloista ja värikästä syksyä kaikille!

Steppikalenteri lokakuu 2017

Ensi kuussa onkin tiedossa taas vaikka mitä mukavaa! J-Napin osalta käydään mm. nauttimassa ruskasta Alban rannalla ja yliopiston alueella. Matkalta ottamiamme kuvia käytämme J-Napin sisustamiseen: näin elokuussa tekemämme valokuvakehykset saavat täytettä!

Halloweenia juhlimme hieman etukäteen, koska maanantaina 30.10. olemme kiinni koulutuksen vuoksi.

Steppikalenteri linkin takana:

steppi-lokakuu

ADHD-lääkkeistä apua päihdeongelmiin

ADHD-tarkkaavaisuushäiriötä potevilla on usein päihdeongelmia, mutta ne todennäköisesti vähenevät ADHD-lääkityksen avulla.
American Journal of Psychiatryssa julkaistussa tutkimuksessa potilailla oli päihdeongelmiin liittyviä päivystyskäyntejä kolmannes vähemmän silloin, kun heillä oli lääkitys. ADHD-lääkkeiden on pelätty jopa aiheuttavan päihdeongelmia.

 

Lähde: Apu-Terveys 8-2017

Könkkölä GoGo!

Venhettä vesille Könkkölässä

Venhettä vesille Könkkölässä

J-Nappilaisia hemmotellaan tänä syksynä: pääsemme vierailemaan useamman kerran Könkkölässä Lumo-pajan vieraana. Lumo-pajahan on Taidetyöpajan yksi mahdollisuus, jossa järjestetään tapahtumia, tehdään yritys- ja oppilaitosvierailuja, hoidetaan ympäristöä ja eläimiä, viljellään kasveja ja opetellaan maatilan töitä. Siihen kannattaa hakeutua, jos on kiinnostunut eläimistä, luonnosta ja ihmisten ohjaamisesta niiden pariin. Jos tällainen kiinnostaa niin ole yhteydessä omaan sossuun tai Lumo-pajan ohjaajaan Kaisaan p. 050 577 1640.

Tarjoamisiakin oli!

Tarjoamisiakin oli!

Jos taas paja ei juuri nyt hotsita, mutta muuten Könkkölän luonnosta ja hyvästä seurasta nauttiminen kiinnostaa niin vastaus on J-Napin joka kuukausittaiset vierailut sinne! Tällä viikolla kävimme ensimmäisen kerran, siitä kuvasaldoa tässä postauksessa.

Seuraava kerta on keskiviikkona 11.10., jolloin kokoonnumme aluksi J-Napin toimistolla klo. 11.00. Takaisin lähdemme viimeistään 15.30. Suunnitelmissa on saunomista halukkaille sekä luontopolulla samoilua ja kuvaamista! 

NAM!

NAM!

Vuoden viimeinen kerta on 8.11.2017.