Suunnitelmia vuodelle 2015

ryhmä pieniUusi vuosi ja uudet kujeet, näin ainakin usein uhotaan vuoden vaihtuessa. Uuden vuoden lupauksista on tullut jo surullisen kuuluisa rituaali. Joskus jopa kysytään, että ”minkä lupauksen pitämisessä sinä aiot tällä kertaa epäonnistua?” Näin äkkiseltään onkin helppo sanoa, että mitä isompi lupaus on, sitä nopeammin siitä luistetaan. Miksi siis lupauksia tulee tehtyä?

Onko kyseessä vain tapa, johon ympäröivä ympäristö asettaa paineita? Vai tuleeko halu yritys- ja yhdistyselämästä, jossa juuri nyt ja seuraavien kuukausien aikana tehdään tilinpäätöksiä ja suunnittelmia tulevalle vuodelle? Vai olemmeko koulumaailmassa oppineet, että puolen vuoden välein meitä arvioidaan, jotta voimme seuraavalla puolikkaalla tehdä paremmin? Jatka lukemista

Joulujuhlaa!!

Sinä rakas asiakasnuoremme olet tervetullut puurojuhlaamme torstaina 18.12.2014 klo 12.00 alkaen! Joulujuhlamme kestää klo 15.00 saakka ja tarjolla on kaikkea hyvää jouluista syötävää, pieni joululahja sekä tietenkin mahtavaa seuraa 🙂

Siis kaikki sankoin joukoin juhlimaan kanssamme kulunutta vuotta! Ja samalla iso Kiitos kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille vuodesta 2014!

 

– Hanna-Mari Partanen, sosiaalityöntekijä, J-Nappi

 

WP_000069[1]

Perinteitä ja jatkuvuutta

Joulun alla muistamme toisiamme joulukorteilla, sähköposteilla tai tekstiviesteillä.                Joulun lähestyminen tuo kaikille muistoja mieleen menneiltä vuosilta.Yleensä muistoista valikoituvat mieluisimmat, vaikka muunkinlaisia muistoja voi olla.

Muutoksien keskellä tarvitsemme jotakin pysyvää, joka luo turvaa ja jatkuvuutta.                Se voi olla voimaannuttava muisto tai tunne kuulumisesta johonkin. Ihmissuhteet ovatkin usein kantava voima elämässämme. Menneinä aikoina lapsuuden perhe ja suku ovat olleet keskiössä, nykyisin yhä enemmän myös ystävät ja kaverit. Tärkeä henkilö on voinut olla myös joku muu luottohenkilö tai vaikka ammattiauttaja, joka on tukenut elämässä eteenpäin.

Luomme omissa arjen ja juhlan käytännöissämme myös uusia perinteitä. Arvostetaan niitä, toisiamme ja itseämme!