Info: Anna-Kristiina Malinen

Työskentelen J-Napissa sosiaaliohjaajana. Annan ohjausta ja neuvontaa, tukea ja tietoa arjen haasteisiin. Vastaan myös SOME:n liittyvistä asioista.

Y-ryhmä jatkuu edelleen!

PannarikahvitAikuissosiaalityön ”Yksinäisyys -ryhmä” toimii viikoittain. Kokoontumisissa vuorottelevat keskustelukerrat ja toiminnallisuus. Kaikki täysi-ikäiset jyväskyläläiset ovat tervetulleita ryhmään ilman erillistä ilmoittautumista!

Ryhmän aikataulun voi tarkistaa myös Jyväskylän aikuissosiaalityön Facebook-sivuilta, Hannikaisenkadun sosiaaliaseman aulan ilmoitustaululta, omalta työntekijältä tai sosiaaliohjaaja Johanna Masalinilta p. 050 564 4810 tai sähköposti etunimi.sukunimi@jkl.fi

https://www.facebook.com/jyvaskylanaikuissosiaalityo/

Keskiviikko 5.9. Kahvia ja kaikkea muuta / Sosiaaliasemalla klo 14

 Perjantai 14.9. Laulusta voimaa yhteislaulutilaisuus Minnansalilla / Lähtö sosiaaliasemalta klo 12.30.

Keskiviikko 19.9. Kahvia ja kaikkea muuta / Sosiaaliasemalla klo 14

Keskiviikko 26.9. Ryhmän kehittäminen ja suunnittelu / Sosiaaliasemalla klo 14

Perjantai 5.10. Kino Hopea elokuva / Lähtö sosiaaliasemalta klo 12.30.

img_0150-pKeskiviikko 10.10. Makkaranpaistoretki / Lähtö sosiaaliasemalta klo 13

Keskiviikko 17.10. Kahvia ja kaikkea muuta/ Sosiaaliasemalla klo 14

Perjantai 26.10. Museo Holvi / Lähtö sosiaaliasemalta klo 13

Keskiviikko 31.10. Kahvia ja kaikkea muuta / Sosiaaliasemalla klo 14

Keskiviikko 7.11. Joulukorttiaskartelu/ Sosiaaliasemalla klo 14

Keskiviikko 14.11. Kahvia ja kaikkea muuta/ Sosiaaliasemalla klo 14

Haluatko voittaa 50 euroa?

Hei nuori! Kokemustasi tarvitaa

Käy vastaamassa nuorten voimavarakyselyyn, jolla kartoitetaan 17-29 -vuotiaiden nuorten hyvinvointia, voimavaroja ja arjen sujumista. Kyselyn tuloksia käytetään kehitettäessä nuorille suunnattuja palveluita. Kyselyyn vastataan nimettömästi ja vastaaminen vie 5-10 min. Viimeinen vastauspäivä kyselyyn on sunnuntai 30.9.2018

Kyselyyn vastaamalla voit osallistua 50 € S-ryhmän lahjakortin arvontaan. Jos haluat osallistua arvontaan, täytä kyselyn lopussa oleva yhteystietolomake. Yhteystietolomakkeet ja kyselyn vastaukset käsitellään erikseen eikä vastaajien henkilötietoja voi yhdistää vastauksiin.

Kyselyn ovat tehneet Nuorisoasuntoliiton Asumisen mieli-hanke, Suomen mielenterveysseura, Yeesi ry ja Ohjaamoiden Onni-hanke.

Kyselyyn pääset tästä.

Hengailuryhmä: Kuvaus edition

TTJ-ryhmän luontokuva

TTJ-ryhmän luontokuva

Tänä maanantaina hengailuryhmän aiheena oli valokuvaaminen. Liikaa itsekritiikkiä lähdettiin poistamaan 30/30-haasteella: 30 kuvaa 30 minuutissa. Vähemmänkin kuvia sai ottaa -kunhan ei jäänyt nysväämään yhden kohdalla. Apuna oli 30 sanan lista, josta haettiin inspiraatiota jokaiseen kuvaan. Listalla oli sanoja kuten Luonto, Heijastus, Auki, Pieni, Terävä, Valo, Värikäs ja Sota. Noin kolmen hengen ryhmissä lähdimme lähimaastoon haalimaan tuotoksiamme…

KAM-ryhmän minä-kuva

KAM-ryhmän minä-kuva

Nyt onkin sitten kuvamateriaalia tänne blogin puolelle pitkäksi aikaa! So stay tuned!

AM-ryhmän Alapuoli-kuva

AM-ryhmän Alapuoli-kuva

Meidän arvot

img_0413img_0411J-Napista löytyy seinältä arvopuu. Siihen on jo aikojen alussa (vuonna 2013!) kirjattu J-Napin arvot pinkkien perhosten sisälle. Koska yksi tärkeimmistä arvoistamme on asiakaslähtöisyys (asiakasläheisyys), niin myös nuoremme voivat määrittää arvojamme. Ja päivittää niitä vaikka joka käyntikerralla! Tällä hetkellä arvopuumme oksiston alle olette kirjoittaneet kuvan mukaisia arvoja. Kyllä näillä kasvaa hyviä nuoria ja sossuja!