Jyväskylän kaupunki » Jyväskylän Kangas » Jyväskylän EkoKangastuksissa 10.6. tietoa ja viihdettä

Jyväskylän EkoKangastuksissa 10.6. tietoa ja viihdettä

Kirjoitettu | 01.06.2018 | Kommentit poissa käytöstä

Jyväskylän Kankaalla jo vuodesta 2011 järjestetty avoimet ovet on viime vuosina kehittynyt Kangastuksia-tapahtumaksi. Tänä vuonna Kangastuksia vietetään sunnuntaina 10.6. klo 11–15 ympäri Kankaan aluetta kestävän kehityksen ja kulttuurin merkeissä. Pääesiintyjänä Pergamenttihallin pihan lavalla on Kalevauva.fi, nykyajan trubaduuriyhtye jonka sanoitukset ovat loistava esimerkki hyvästä kierrätyksestä, ne kun on kerätty kansan suusta vauva.fi-foorumilta. Lasten ohjelmasta huolehtivat Mieletön Mystinen musapläjäys, esiintyjänä Tökkyrä & Miksolyydinen mollisointu, sekä Taika-Petteri.

 

Kankaan porttirakennuksella nykyisin sijaitsevassa Kankaan puutarhassa pääsee majanrakennustyöpajaan, ja sisällä porttirakennuksessa askartelemaan. Piipputorilla päästetään irti herkullinen, villi Kangas: paikalla on villiyrttien infopiste ja puolen tunnin mittaiset keräyskierrokset. Lisäksi mukana on mm. maalausta, puistojoogamaistiaisia, Mustankorkean jäteneuvonta ja Lastipyörälainaamon esittely. Upouudella Kankaan Klubilla avoinna on kirppis klo 10–15 ja sisätiloissa valokuvanäyttely sekä yksi Kankaan prosenttitaideteoksista.

 

Ruokatarjonnasta on mukana mm. Kankaan puutarhan lettukahvila, Kansai Japanese street food, donitsikahvila sekä ostettavana Sahinahon hunajaa. Gradian kahvilapisteellä pääsee maistamaan hyönteisiä sisältäviä tuotteita. Osaan kahviloista käy vain käteinen.

 

Alueelle pääsee autolla joko Paperitehtaankadun suunnasta, jolloin pysäköinti P-Pergamentissa, tai Kympinkadulta, jolloin ilmaisia parkkipaikkoja porttirakennuksen läheisyydessä. Kevyt liikenne voi kulkea myös Kankaankadun kautta.

 

Katso tarkka ohjelma:

www.jyvaskyla.fi/kangastuksia

https://www.facebook.com/events/204158236866780/

 

Lisätietoja antaa:

kulttuurituottaja Vilja Ruokolainen, 050 311 8564 tai vilja.ruokolainen@jkl.fi

1 kävijä tykkää.

Keskustelu

kommentointi ei ole tällä sivulla päällä.

Kangas in English »
Ideointiprojekti Kaupungin Kangas »

RSS

tiedotteet

Joulumieltä Kankaan joulunavauksesta 2.12. klo 12-15

Tule hakemaan joulumieltä Kankaalta!   […]

Kommentit poissa käytöstä

Kankaan Arkki nousee vanhan paperitehtaan kylkeen Jyväskylään

Jykian ja YIT:n yhteishanke, seitsemänkerroksinen […]

Kommentit poissa käytöstä

Jyväskylän Kankaan kimppakaaroilla kurvaillaan kaasulla

Jyväskylän kaupunkiTiedote viestimille 10.10.2018 Jyväskylän […]

Kommentit poissa käytöstä