Jyväskylän kaupunki » Jyväskylän Kangas » Toimistojen muutto

Toimistojen muutto

Kirjoitettu | 27.02.2018 | 4 kommentti

Kankaan rakentaminen etenee ja ajankohtaista on uuden paperitehtaan loppuosan purku-urakan aloittaminen kevään aikana. Kankaan toimisto muuttaa pois uudelta paperitehtaalta (UPT) 1.3.

Kankaan projektihenkilöstö ja Kankaan Palvelu Oy:n asiakaspalvelu muuttavat  Kankaalta Kivääritehtaalle Jykian toimiston yhteyteen (Kivääritehtaankatu 6C, 2. krs). Postiosoitteena säilyy Kympinkatu 3, 40320 Jyväskylä.

Lisätietoja:

Ulla-Maija Valtonen, kiinteistömanageri, Kangas, Jyväskylän kaupunki
p. 050 527 6703, ulla-maija.valtonen[at]jkl.fi

 

Ole ensimmäinen, joka tykkää.

Keskustelu

4 kommenttia kirjoitukseen “Toimistojen muutto”

 1. Syvänperä Tuula
  19.03.2018 @ 16:33

  Kuinka vanhat ja sairaat senioritalon asukkaat kulkevat uudesta talosta , kun julkinen liikenne eisinne kuljekaa, vaikka luvattiin. taksiin ei ole varaa ?????

 2. Syvänperä Tuula
  19.03.2018 @ 16:41

  Muuttopäivä on 29.3. Pääseekö senioritalon eteen muuta kautta kuin Ailakinkatu-Piippukatu.??? Jos ei pääse, varautukaan joen rannan 4:n (neljän)talon porukat , että ette pääse liikkumaan minnekään , kun senioritalontalon asukkaat muuttokuormineen tampponoivat kadun , jota tällä hetkellä kuljetaan. Samoin vierailijat , ottakaa rahasäkki mukaan kolikoita , kaupunki rahastaa nimittäin viimeisen päälle parkkitalon maksuina. Esim , kun oltiin 6.3. tutustumassa erittäin keskeneräiseen taloon , maksu oli 6€/ 1½ h.

 3. Syvänperä Tuula
  19.03.2018 @ 16:45

  Edelliset kirjoitukset koskevat Kankaan alueen vuokra/senioritaloa Piippukadulla. Tässä kaupungissa ensin tehdään jotain ja sitten mietitään , miten pitäisi tehdä ja sen jälkeen kehutaan kuinka hienosti tehtiin, vaikka mikään ei toimi , esim liikenne , palvelut ym. sen jälkeen ihmetellään kun ei ymmärretä ymmärtää.

 4. oksata
  23.03.2018 @ 19:55

  Hei Tuula,
  Kiitos palautteestasi.
  On totta, että julkisen liikenteen reitit eivät vielä kulje Kankaalle asti. Tämä johtuu siitä, että Kankaan kadut eivät ole vielä kyllin valmiita. Katurakennetta päästään rakentamaan eteenpäin aikanaan, kun kaavoitus ja sen jälkeinen kunnallistekniikan suunnittelu ja rakentaminen on edennyt kyllin pitkälle. Lähimmät Linkki-pysäkit ovat Tourulantieltä ja Lohikoskentieltä. Eittämättä kaukana, jos liikkuminen on hankalaa.

  Kangas on pitkään rakentuva alue ja siellä on keskeneräisyydestä ja rakentamisesta johtuen omat rajoitteensa ja haasteensa. Piippurannan alue saadaan onneksi suhteellisen nopeasti valmiiksi, kun kaikki alueen työmaat ovat jo tänä vuonna joko valmiina tai käynnissä.

  Kankaalla on pysäköintimalli, jossa alueen asukkaat ja vierailijat pysäköivät pysäköintitaloihin (talojen kupeessa ainoastaan asiointipysäköinti). Nyt valmiina on Jyväs-Parkin rakentama P-Pergamentti. Hinnaston mukaan tuntitaksa on 1 €/h (muut hinnat: http://www.jyvasparkki.fi/pysakointitalo.php?id=p-pergamentti). Tuosta 1,5 h pysäköinnistä ei missään nimessä hinnaston mukaan pitäisi joutua maksamaan mainittua summaa (6 €). Hinnoittelu- tai muiden häiriöiden sattuessa, kannattaa olla yhteydessä Jyväs-Parkkiin (p. 020 743 6830).

  Yhteistyöterveisin,
  Tanja Oksa
  verkostopäällikkö
  p. 014 266 7693

Kangas in English »
Ideointiprojekti Kaupungin Kangas »

RSS

tiedotteet

Joulumieltä Kankaan joulunavauksesta 2.12. klo 12-15

Tule hakemaan joulumieltä Kankaalta!   […]

Kommentit poissa käytöstä

Kankaan Arkki nousee vanhan paperitehtaan kylkeen Jyväskylään

Jykian ja YIT:n yhteishanke, seitsemänkerroksinen […]

Kommentit poissa käytöstä

Jyväskylän Kankaan kimppakaaroilla kurvaillaan kaasulla

Jyväskylän kaupunkiTiedote viestimille 10.10.2018 Jyväskylän […]

Kommentit poissa käytöstä