Jyväskylän kaupunki » Jyväskylän Kangas » Puutarhatuparit Kankaalla 4.6.2017 klo 12-16: Juhlat kesälle ja uusille asukkaille

Puutarhatuparit Kankaalla 4.6.2017 klo 12-16: Juhlat kesälle ja uusille asukkaille

Kirjoitettu | 30.05.2017 | Kommentit poissa käytöstä

Jyväskylän Kankaalle muutti tänä keväänä lisää uusia asukkaita uuteen kerrostaloon, Asunto Oy Albertinpihaan. Heidän kunniakseen Kankaan puutarhalla järjestetään kaikille avoimet ja ilmaiset kesänavausjuhlat. Valkoisen talon pihalla vietetään sunnuntaita mukavissa tunnelmissa hyvän musiikin (dj Megamatti), tanssiesitysten (Tanssiryhmä Off/Balance: Matolainen) ja osallistavan toiminnan parissa. Ohjelman on koonnut ja suunnitellut Kankaalla vaikuttava yhteisötaiteilijoista koostuva ryhmä PK 5.

PK5, eli taiteilijat kulttuurin lähipalvelujen tuottajina –hankkeen taiteilijaryhmään kuuluvat mediataitelija Tuukka Toijanniemi, näyttelijät Aaro Vuotila, Annu Sankilampi, tanssitaiteilija Terhi Kuokkanen ja muotoilija Marianne Tiitinen. Ryhmän mentorina toimii yhteisötaiteilija Anniina Aunola. Taiteilijat kulttuurin lähipalvelujen tuottajina on vuoden 2017 aika toteutettava projekti Jyväskylän Kankaalla. Tavoitteena on tarjota Kankaan alueella ihmisille ja yhteisöille avointa ja ilmaista taidetoimintaa.

PK5 osallistuu myös 11.6. Kangastuksia-tapahtumaan ja tekee tiivistä yhteistyötä alueen yhteisöjen kanssa. Taiteilijat kulttuurin lähipalvelujen tuottajina on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke, jota hallinnoi Keski-Suomen Tanssin Keskus. Kumppaneina toimivat Kankaan Palvelu Oy, Materia ry, Live Herring ry, Kankaan asukasyhdistys ry ja Teatterikone.

 

Lisätietoja:
Riikka Polso
tuottaja
riikka.polso@tanssinkeskus.fi
045-3445136

 

TULOSSA:  Varjokangastuksia 11.6.2017 klo 12-16 (Kankaan puutarha)

Kangastuksia-tapahtumaan  PK5 järjestää valkoisen talon pihalla oheisohjelmaa, eli luvassa on Varjokangastuksia –tapahtuma. Varjokangastuksissa Tourujoen rantamaisemissa päästään nauttimaan yhteisöllisyydestä yleisessä saunassa kello 12-16. Ohjelmassa on luvassa myös PK5 ryhmän järjestämiä yllätyksiä!

Ole ensimmäinen, joka tykkää.

Keskustelu

kommentointi ei ole tällä sivulla päällä.

Kangas in English »
Ideointiprojekti Kaupungin Kangas »

RSS

tiedotteet

Kankaan Taika –mobiilipeli tuo lisätyn todellisuuden avulla taidetta ympäri Jyväskylän Kangasta

Torstaina 9.8. julkaistava Kankaan Taika […]

Kommentit poissa käytöstä

Arkkitehtuurikilpailu Kankaantorninsta on ratkennut

Kangastorni-työnimellä kulkevan tornitalon arkkitehtuurikutsukilpailun voitti työyhteenliittymä […]

Kommentit poissa käytöstä

Jyväskylän EkoKangastuksissa 10.6. tietoa ja viihdettä

Jyväskylän Kankaalla jo vuodesta 2011 […]

Kommentit poissa käytöstä