Toiminta-ajatus

Suomen käsityön museon museokaupan päämääränä on edistää suomalaisen käsityöläisyyden tunnettavuutta ja tarjota museovieraille mahdollisuus laajentaa museovierailukokemusta. Museokaupan valikoimassa on käsitöistä ja käsityöalasta kiinnostuneille kattava ja laadukas tuotevalikoima muun muassa kirjojen ja erilaisten käsitöiden muodossa. Valikoima täydentää museovierailukokemusta sekä toimii suomalaisen käsityön lahjatavaraliikkeenä Jyväskylän keskustassa.

Ammattilaiskäsityöläisten kauppa

Suomen käsityön museon museokaupan tavoitteena on tarjota pääosin ammattimaisesti tehtyjä käsityötuotteita. Ammattikäsityöläisyyden toteamisen apuna käytämme mm. y-tunnusta ja vakiintunutta yritystoimintaa (esim. verkkokauppa, jälleenmyyjät, oma liike). Pitkäkestoisiin uusiin myyntijaksoihin hyväksytään vain ammattikäsityöläisiä vuoden 2013 alusta lähtien. Nykyisten, jo olemassa olevien myyntitilitoimittajien, joilla ei ole y-tunnusta, myynti jatkuu normaalisti sopimuksen mukaan.

Museokauppa antaa jatkossakin aloittaville käsityöläisille mahdollisuuden tarjota tuotteita myyntiin 3-6 kuukaudeksi. Lisäksi näyttelyihin ja sesonkeihin liittyviin myyntijaksoihin voidaan tehdä poikkeuksia ammattikäsityöläisyyden vaatimuksesta.

Tällä toiminnalla Suomen käsityön museon museokauppa haluaa tukea suomalaista, ammattimaista käsityöyrittäjyyttä.

Kaupan myyntipalkkio on 40 % tuotteen verollisesta ulosmyyntihinnasta. Poikkeuksellisten tuotteiden kohdalla (museon oma tuotanto, taide, kortit, kirjat) myyntipalkkio voi olla pienempi tai suurempi. Museokauppa toimii tuotteiden toimittajien kanssa pääsääntöisesti myyntitilin muodossa. Tilitys myydyistä tuotteista tapahtuu 4 kertaa vuodessa. Pieni osa tuotteista ostetaan jälleenmyyntiin tuottajalta.

Ota yhteyttä

Tarjoa tuotteitasi myyntiin tai ehdota tuotetäydennyksiä!

Museokaupan hoitaja
Laura Järvinen
craftmuseum.info(at)jkl.fi
014 266 4370

Postitusosoite:
Suomen käsityön museo, Museokauppa, Kilpisenkatu 12, 40100 Jyväskylä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree