Jyväskylän kaupunki » Asuntomessut Jyväskylässä 2014 »

Jyväskylä – tänne on helppo tulla

 

Jos jostain syystä päädyit tälle sivulle, klikkaa allaolevasta linkistä.

Asuntomessut Jyväskylässä 2012 -tapahtuman tiedotus on siirtynyt 8.11.2012 Asuntomessujen sivustolle osoitteeseen: www.asuntomessut.fi/jyvaskyla

 

 

Asuntomessualueelle järjestettävä kaikille avoin äijälänranta-aidan ideakilpailu on käynnissä ja kilpailuehdotuksia voi jättää 28.9. asti. Lisätietoja kilpailusta täältä.

Asuntomessualueen pientalotonttien hakuaika on päättynyt 31.5.2012. Määräaikaan mennessä hakemuksia saapui yhteensä 47.

Asuntomessualueen virtuaalimalli on valmistunut. Virtuaalimallia päivitetään alueen suunnittelun edetessä. Virtuaalimallista tehty video on katsottavissa täällä.

Asuntomessut Äijälänrannassa 11.7.–10.8.2014

Nuorekkaan ja vireän Jyväskylän maine on Suomen suurten kaupunkien paras. Muuttajien suosikkikaupungissa onkin asukkaita jo 131 000.

Korkean osaamisen kaupunki luonnon syleilyssä tarjoaa hyvät elämän eväät. Sykkivä keskusta, elinvoimaiset asuinalueet ja vireät kylät sekä laaja maaseutu muodostavat monipuolisen ja houkuttelevan asuinympäristön. Suomen toiseksi suurin järvi, Päijänne, ja muut vesistömme ovat olennainen osa jyväskyläläistä sielunmaisemaa.

Vilkkaana opiskelukaupunkina tunnetussa Jyväskylässä elämän kirjo ulottuu Alvar Aallon arkkitehtuurista Neste Oil Ralliin, taiteesta urheiluun – maailman huipuista ihmisläheiseen arkeen.

Vireän kaupungin sielu on ihmisissä. Aktiiviset ja yhdessä toimivat asukkaat tekevät kaupungista sen, mikä se on.

Tutustu Jyväskylään ja vuoden 2014 asuntomessuihin – tänne on helppo tulla.

väli